Makaron soba z czarną fasolą z grzybami i kapustą
Makaron soba z czarną fasolą z grzybami i kapustą to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 531 kalorii, 18g białka, oraz 7G tłuszczu. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz makaron soba, SOS smażony z czarnej fasoli, kasztanowy grzyb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 16 powiedziałoby, że trafił w sedno. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantny makaron Soba z Shiitakes i kapustą, Słodko-kwaśny makaron soba z trzema grzybami, oraz Kremowe Pieczarki Nad Makaronem Soba (Wegańskie).
Instrukcje
Rozgrzać olej na woku lub dużej patelni i dodać czosnek i imbir. Delikatnie gotować przez 2 minuty, aż zmiękną.
Dodać grzyby i gotować na średnim ogniu przez 4-5 min, aż złoty.
Dodajemy kapustę i smażymy jeszcze 1 min.
Makaron gotować zgodnie z instrukcją pakowania. Sos z czarnej fasoli wymieszać z kapustą i smażyć przez 1 min. Wymieszać w 100 ml wody, następnie przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, aż kapusta będzie miękka. Wymieszać z dymką.
Makaron odsączyć, wrzucić z kapustą podawać.