Makaron smażony z pieczoną wieprzowiną
Makaron smażony z pieczoną wieprzowiną to bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 35 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś makaron, sos czosnkowy chile, grzyby shiitake i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaron smażony z wieprzowiną, Smażona wieprzowina z Bok Choy i makaronem, oraz Smażony makaron z brandowaną wieprzowiną i warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce bezpiecznej dla mikrofal, przykryj shiitake wodą i kuchenką mikrofalową o dużej mocy przez 2 minuty.
Odstawić do pulchny, o 10 minut.
Odcedzić, spłukać i osuszyć. Pieczarki cienko pokroić.
W rondlu z wrzącą wodą, gotować makaron aż al dente, 3 protokół; odcedzić i opłukać makaron. W misce, połączyć bulion, sos sojowy, ocet, olej sezamowy, chile-sos czosnkowy i cukier.
Na dużej patelni nonstick podgrzać olej roślinny.
Dodać imbir i shiitake i gotować na dużym ogniu, mieszając, przez 3 protokół.
Dodaj makaron i szalotki i smażyć, aż lekko rumiane, 5 protokół.
Dodać wieprzowinę i sos i gotować na umiarkowanym ogniu, podrzucając, aż sos się wchłonie, 3 protokół.
Makaron przełożyć na talerz, udekorować szalotki i chiles i podawać.