Makaron Sezamowy Na Zimno
Zimny makaron sezamowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dania głównego. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 598 kalorii, 22g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Jeśli masz sól koszerna, kremowe masło orzechowe, olej sezamowy i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron Sezamowy Na Zimno, Makaron Sezamowy Na Zimno, oraz Makaron Sezamowy Na Zimno dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą na średnim ogniu, aż będzie ledwo miękki i nadal twardy.
Natychmiast odcedzić i spłukać zimną wodą do ostygnięcia.
Dobrze odcedzić makaron i przelać do szerokiej miski.
W blenderze dodaj imbir, czosnek, cukier, masło orzechowe, ocet, sos sojowy, sos chili, olej sezamowy i wodę. Proces, aż mieszanina będzie gładka.
Włożyć słoik do blendera do lodówki i odstawić na około 1/2 godziny.
Wlać sos orzechowy na makaron i wrzucić, aż dobrze pokryte.
Podawać przyozdobione szalotki, sezam, i kolendry.