Makaron ryżowy z Tofu i Bok Choy

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj makaronu ryżowego z Tofu i Bok Choy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz zapakowane w wodę tofu, olej sezamowy, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Makaron Soba Z Tofu I Bok Choy, oraz Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować we wrzącej wodzie 6 minut; odcedzić.
Połącz sos sojowy, ocet, cukier, olej i zmiażdżoną czerwoną paprykę, dobrze mieszając trzepaczką.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj paski papryki; smażyć 2 protokół.
Dodaj bok choy; smażyć 1 minutę.
Dodaj tofu i czosnek; smażyć 2 protokół.
Dodaj makaron i mieszankę sosu sojowego; gotować 2 minuty lub aż do dokładnie ogrzanego, podrzucając dobrze płaszcz.
Posypać zieloną cebulą i kolendrą.