Makaron ryżowy z sosem orzechowym
Makaron ryżowy z sosem orzechowym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 427 kalorii, 12g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka marchwi, rosół z kurczaka, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Lekki sos orzechowy z makaronem ryżowym, Pikantny sos orzechowy z brązowym makaronem ryżowym i warzywami, oraz Makaron orzechowy z mieszanymi warzywami i sosem orzechowym (wegański, bezglutenowy, sojowy; można podawać na ciepło lub na zimno) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać 2 ćwiartki wody do wrzenia. Makaron przełamać na pół i lekko odciągnąć; wrzucić do wrzącej wody. Gotować 1 minutę; odcedzić. Spłukać zimną wodą; odcedzić.
W małej misce, beat masło orzechowe, sos sojowy, gingerroot i pokruszony czerwony pieprz z trzepaczką drutu, aż będzie gładka. Stopniowo ubić w bulionie.
Makaron umieścić w dużej misce.
Dodać masło orzechowe mieszaniny, marchew, papryka i cebula; wrzucić.