Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj makaronu Primavera z włoską kiełbasą z indyka. Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 20g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.64 za porcję. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 50 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka granulek bulionu z kurczaka, czosnek, bazylia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Makaron Primavera Z Włoską Kiełbasą, Włoska kiełbasa z indyka i papryki z makaronem muszkatołowym, oraz Muszka Pastan i włoski Indyk kiełbasa patelnia posiłek.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Umieścić farfalle w garnku i gotować 8 do 10 minut, aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farfalle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Umieść kiełbasę na dużej patelni na średnim ogniu i gotować, aż równomiernie brązowy; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Rozgrzać 1/4 szklanki oleju na patelni. Wmieszać czosnek i cebulę i gotować do miękkości.