Makaron Portobello Ze Szparagami

Makaron Portobello Ze Szparagami
Makaron Portobello ze szparagami może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 438 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oliwek, szparagi, grzyby portobello i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka ze szparagami i Portobello, Makaron Portobello Z Indyka, oraz Portobello Pasta Bake.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek wodą i odsączonymi płynami szparagów i oliwek; doprowadzić do wrzenia. Makaron gotować przez 8 do 10 minut, lub aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Drenaż.
3
Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Saute grzyby, groch, i włoskie przyprawy, aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
5
W blenderze lub robocie kuchennym, szparagi puree, czarne oliwki, pasta pomidorowa i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Przenieść do małego rondla i podgrzać na średnim ogniu. Łyżka sosu szparagowego na fettuccini, a na wierzch z grzybami i groszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn