Makaron pełnoziarnisty z białą fasolą i szpinakiem

Makaron pełnoziarnisty z białą fasolą i szpinakiem
Makaron pełnoziarnisty z białą fasolą i szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 404 kalorie, 16G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka penne, sól, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 90%. Podobne przepisy to Szpinak Z Pomidorami, Białą Fasolą I Szpinakiem Przepis, Spaghetti pełnoziarniste z Podsmażonymi porami, białą fasolą i orzechami włoskimi, oraz Pełnoziarniste Penne w / No-Cook sos pomidorowy & biała fasola.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać makaron i gotować, aż al dente, o 10 protokół lub zgodnie z zaleceniami opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
3
Ciepła 1 Łyżka. olej na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać bułkę tartą i 1/4 łyżeczki. sól i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż tosty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Przełożyć do małej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Ciepłe Pozostałe 1 łyżka. olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać czosnek i smażyć, aż pachnące, o 30 sekund. Wymieszać fasolę, szpinak i bulion i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż szpinak zwiędnie, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
8
Odcedzić makaron, rezerwując 1/2 szklanki wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
9
Dodaj makaron do sosu, mieszając w zarezerwowanej wodzie do gotowania makaronu 1 łyżka. w czasie, aby osiągnąć pożądaną konsystencję. Doprawić solą. Podzielić na 6 miseczek i posypać każdą porcję bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W17 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia50
Magazyn