Makaron Pancetta-figowy

Makaron Pancetta-figowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Pastan z pancetty i figi. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 507 kalorii, 15g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pancettę, śmietanę, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeże figi, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowe tarty figowe / świeże figi w dobrym towarzystwie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pancetta Boczek Makaron, Makaron z Pancettanem i porami, oraz Makaron z Pancettanem i porami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron ugotować we wrzącej osolonej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić, zastrzegając 1 szklankę gorącej wody z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
2
Smażyć pancetta, szalotki, i czosnek na dużej patelni na średnim ogniu 6 do 7 minut lub aż pancetta jest złoty i szalotki są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać śmietanę, ser i gorący ugotowany makaron; gotować, stale mieszając, 2 do 3 minut lub do rozpuszczenia sera. Wymieszać w 3/4 do 1 szklanki zarezerwowanej wody makaronu, aż kremowy. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4
Przełożyć do naczynia do serwowania.
5
Posypać figami i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn