Makaron Orzechowy Sezamowy

Makaron Orzechowy Sezamowy
Makaron z orzechami sezamowymi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 9g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mange-tout, sos chilli, olej z czosnkiem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Makaron Orzechowy Sezamowy, Makaron Sezamowy Orzechowy, oraz Makaron sezamowo-orzechowy.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki dressingu ubić w misce lub dzbanku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Włóż mange-tout, kiełki fasoli, pokrojoną czerwoną paprykę, pokrojone szalotki i makaron do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Zalać dressingiem i dokładnie wymieszać, aby wszystko dobrze pokryć.
4
Posypać sezamem i kolendrą / kolendrą i spakować w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn