Makaron orzechowo-chlebowy z jajkiem na miękko może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 18g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 44 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, linguine, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 55%. Podobne przepisy to Pieczona Tilapia z pesto z rukoli orzechowej i bułką tartą, Makaron Primavera z polewą bułką tartą, oraz Zapiekanka Z Makaronem Z Serem Drobiowym Z Polewą Parmezanową.
Instrukcje
1
Doprowadzić 3 cale wody do wrzenia w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania