Makaron nadziewany, styl Sorrentine: Cannelloni alla Sorrentina

Makaron nadziewany, styl Sorrentine: Cannelloni alla Sorrentina
Makaron nadziewany w stylu Sorrentine: Cannelloni alla Sorrentina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.58 za porcję. Jedna porcja zawiera 1642 kalorie, 72g białka, oraz 92g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, pastę pomidorową, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gnocchi alla Sorrentina, Cannelloni al Forno (zapiekane rurki z makaronem, w stylu Casalinga), oraz Pasta con la zuccan alla napoletana (makaron z dynią zimową, w stylu Neapolu) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 6-quart, rozgrzać olej do palenia i dodać cebulę. Gotować od 9 do 11 minut, aż będzie miękki i złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać mieloną wieprzowinę, kiełbasę, i pancetta i gotować, aż poza szary, gdy mięso zaczyna brązowieć we własnym tłuszczu, o 30 minut na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Dodać gałkę muszkatołową i pastę pomidorową i gotować, aż głęboko brązowoczerwony, o 20 protokół, następnie dodać czerwone Wino i pomidory z puszki i gotować na małym ogniu przez 2 1/2 godziny, mieszając od czasu do czasu. Doprawić solą i pieprzem i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Zielona PaprykaPosiekana Zielona Papryka
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
4
Usuń tłuszcz, który unosił się na górze i wyrzuć. Ragu można przechowywać w lodówce do 5 dni i zamrażać do 6 miesięcy.
5
Podziel ciasto makaronowe na 2 równe porcje i zwiń każdą do najcieńszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
6
Wytnij każdy zwinięty arkusz na 5-calowe kwadraty.
7
Przynieś 6 litrów wody do wrzenia i przygotuj lodową kąpiel z 3 szklankami lodu i 4 szklankami wody w misce obok pieca. Gotować makaron kwadraty aż tylko al dente, o 2 protokół, i wyjąć do kąpieli lodowej, aby odświeżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Usuń każdy kwadrat indywidualnie, osusz i ustaw na ręcznikach kuchennych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
9
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
10
Wymieszać 3 szklanki ragu z ricottą i dodać 1/2 szklanki Parmigiano-Reggiano i bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
11
Ułożyć kwadraty makaronu, umieścić 3 łyżki mieszanki ragu do każdej z nich i zwinąć jak cygaro. Masło 10 na 14-calowej szklanej patelni do ciasta i połóż cannelloni obok siebie w 2 rzędach.
Składniki, których będziesz potrzebować
CannelloniCannelloni
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
12
Posypać pozostałym Parmigiano-Reggiano, kropka z masłem i umieścić w piekarniku do pieczenia przez 18 do 20 minut, aż światło złoty kolor na wierzchu. Pozostawić do odpoczynku 10 minut i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
13
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca ubijaj jajka i olej i zacznij włączać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
14
W miarę poszerzania studni, wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
15
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy, a następnie zeskrobać i wyrzucić resztki bitów. Lekko przełożyć płytę i kontynuować ugniatanie przez 6 minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
16
Rolka lub kształt według potrzeb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn