Makaron jajeczny z indykiem, boczkiem i rozmarynem
Makaron jajeczny z indykiem, bekonem i rozmarynem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 494 kalorie, 38g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz boczek, kotlety z indyka, szeroki makaron jajeczny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Letnie babeczki jajeczne z kluskami z cukinii, Boczek z jajkiem makaron z serem, oraz California Śniadanie Wrap (Awokado, Jajko, Boczek I Więcej!).
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować boczek, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor i po prostu chrupiące, o 5 protokół.
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Wylać wszystko oprócz 2 łyżek tłuszczu z patelni.
Podgrzać pozostały tłuszcz boczku na umiarkowanie wysokim ogniu.
Indyka posypać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Dodać indyka na patelni, w dwóch partiach, jeśli to konieczne, i gotować, mieszając często, aż złoty kolor i po prostu gotowane przez, o 3 protokół.
Ze szpinaku usunąć twarde łodygi.
Dodać bulion, rozmaryn, i pozostałe 1/2 łyżeczka soli do patelni i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, mieszając usunąć wszelkie brązowe kawałki, które przylegają do dna patelni.
Dodaj szpinak i gotować, mieszając, tylko do zwiędnięcia, 1 do 2 protokół.
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować makaron, aż tylko gotowe, o 3 protokół.
Dodaj makaron, masło i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu do patelni i mieszaj, aż masło się rozpuści. Wymieszaj indyka z nagromadzonymi sokami i boczkiem.
Zalecenie wina: rozmaryn w tym daniu będzie dobrze komponować się z lekkim francuskim czerwonym winem, takim jak Ctes-du-Rhne. Albo spróbuj umiarkowanego Cabernet sauvignon z Kalifornii.