Mięso i ziemniaki po włosku
Mięso i ziemniaki po włosku to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 453 kalorie, 39g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka suszonych pomidorów i bazylii sos do makaronu, cebula, pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczeń Po Włosku, Rolada Mięsna W Stylu Włoskim, oraz Pieczeń Po Włosku.
Instrukcje
Gotować mieloną wołowinę i następne 3 składniki na dużej patelni pokrytej sprayem do gotowania, aż wołowina kruszy się i nie jest już różowy.
Dobrze osuszyć i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Wymieszaj mieszankę wołową i sos do makaronu. Łyżka do 13-x 9-calowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Ziemniaki przygotowujemy zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, używając beztłuszczowego mleka. Wymieszać razem puree ziemniaczane i sos serowy.
Rozprowadzić na mieszaninie wołowej.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Posypać serem, i piec 5 Więcej minut lub aż ser topi.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy sosu z suszonych pomidorów i słodkiej bazylii oraz kreacji z sera Ragu parmezan i sos Mozzarella.