Makaron Jajeczny
Makaron jajeczny może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 15 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, sól, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 33 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Spróbuj Letnie babeczki jajeczne z kluskami z cukinii, Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem, oraz Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać mąkę i sól.
Dodać ubite jajko, mleko i masło. Zagnieść ciasto, aż będzie gładkie, około 5 minut.
Odstawić na 10 minut do przykrytej miski.
Na posypanej mąką powierzchni rozwałkuj do grubości 1/8 lub 1/4 cala.
Pociąć na żądane długości i kształty.
Pozostawić do wyschnięcia na powietrzu przed gotowaniem.
Aby ugotować świeży makaron, w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą gotuj aż do al dente.