Makaron i zupa fasolowa: Pasta e Fagioli

Pastan i zupa fasolowa: Pastan e Fagioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1047 kalorii, 67g białka, oraz 62 g tłuszczu. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 17 fanów. Mieszanka tłuszczu wieprzowego, sól i pieprz, pasta pomidorowa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest znakomite. Spróbuj 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa), oraz Pastan i zupa fasolowa: Pastan e Fagioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piecu podgrzej tłuszcz wieprzowy i oliwę z oliwek na dużym ogniu, aż będzie prawie Dymiony.
Dodać pietruszkę i cebulę i gotować na dużym ogniu, aż będą rumiane i miękkie, o 8 do10 protokół. Wymieszać w pasty pomidorowej i gotować na średnim ogniu 10 protokół.
Dodać bulion z kurczaka i ugotowaną fasolę i doprowadzić do wrzenia.
Dodać kawałki makaronu i gotować 5 lub 6 Więcej minut.
Wyjąć z ognia i pozostawić do odpoczynku 10 minut. Podzielić na 6 miseczek, skropić pozostałą oliwą i podawać.
W dużym rondlu o grubym dnie podgrzać olej na dużym ogniu, aż do palenia.
Dodać wszystkie części kurczaka i brązowy na całym, mieszając, aby uniknąć spalania.
Dodaj marchew, cebula, i seler do garnka i gotować, aż miękkie i rumiane. Wrzuć kurczaka do garnka i dodaj 6 ćwiartek wody, pastę pomidorową, ziarna pieprzu i pietruszkę. Wymieszać drewnianą łyżką, aby usunąć rumiane kawałki kurczaka i warzyw z dna patelni. Doprowadzić prawie do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na małym wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 2 godziny, od czasu do czasu odtłuszczanie nadmiaru tłuszczu.
Usuń z ciepła, odkształć i naciśnij ciała stałe na dnie kadzi, aby wyjąć wszystkie płyny. Wymieszać wywar, aby ułatwić chłodzenie i odstawić na bok. Przechowywać w lodówce zapasów w małych pojemnikach do tygodnia lub zamrażać do miesiąca.