Makaron Grzechotnik
Makaron z grzechotnikiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 673 kalorie, 31g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz squash, olej roślinny, mąka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, A 87 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Jaja Grzechotnika, Grzechotnik z Tapenadą oliwkową, oraz Pasta House Pasta con Broccoli-jest to sos na bazie Alfredo, który łączy w sobie makaron, świeże grzyby i świeże brokuły dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać fettuccine i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Tymczasem, ciepła 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu, dodać cebulę, squash, cukinia, i grzyby; gotować i mieszać przez 5 protokół, aż warzywa są ogrzewane przez, ale nadal firma.
Wlać śmietanę i ugotowaną fettucine i gotować na wolnym ogniu przez 4 minuty.
Wymieszać w jalapeno, czosnek, musztarda, i Cajun przyprawy i gotować przez 1 minutę. Wymieszać z parmezanem i pomidorami. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Rozgrzej 3 łyżki oleju na dużej patelni na dużym ogniu. Zagrzebać mięso grzechotnika w mące i smażyć na patelni przez 5 minut lub aż dobrze zrobione. Ułóż mięso na wierzchu warzyw i makaronu, aby służyć.