Makaron Gorgonzola z orzechami włoskimi

Makaron Gorgonzola z orzechami włoskimi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu Gorgonzola z orzechami włoskimi. Ten przepis serwuje 3 i kosztuje 1,29 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 15g białka, 23G tłuszczu i w sumie 424 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i weź ocet balsamiczny, ząbek czosnku, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sól, możesz podążać za tym daniem głównym z Przepis Na Obroty Jabłek jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron pełnoziarnisty z rukolą, gorgonzolą i orzechami włoskimi, Makaron pełnoziarnisty z gruszkami, orzechami włoskimi i serem Gorgonzola, oraz Serowy makaron z cukinii Gorgonzola z prażonymi orzechami włoskimi i pieczonymi gruszkami Anjou dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Gotuj spaghetti zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie na dużej patelni gotuj cebulę na oleju na średnim ogniu przez 15-20 minut lub na złoty kolor, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj czosnek; gotuj 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
3
Zdjąć z ognia.
4
Odcedź spaghetti; dodaj na patelnię. Dodaj ser, ocet i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
OcetOcet
SerSer
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Posyp orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia10
Magazyn