Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka Florentine Pastan. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 21g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 286 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, masło, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Makaron Florencki Z Kurczakiem, Makaron Florencki Z Kurczakiem, oraz Makaron Florencki Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu w lekko osolonej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Odcedzić i odstawić.
4
Kurczaka posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
5
Rozgrzać masło i oliwę z oliwek na dużym ogniu na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodaj kawałki kurczaka w jednej warstwie i nie mieszaj przez minutę lub dwie, aby kurczaka brązowego z pierwszej strony. Odwróć kurczaka i brązowy po drugiej stronie. Gotować, aż gotowe, a następnie usunąć kurczaka z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Włączyć ciepło na średnie.
8
Dodać czosnek i szybko wymieszać, aby uniknąć poparzenia. Po około 30 sekundach wlać bulion i wino, mieszając, aby odgazować patelnię. Pozostawić ciecz do pęcherzyków, a następnie kontynuować gotowanie, aż zostanie zmniejszona o co najmniej połowę (większość powierzchni cieczy powinna być bulgotanie w tym momencie).