Makaron Dan Dan z marynowaną musztardą
Makaron Dan Dan z marynowaną musztardą jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 16G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ząbek czosnku, linguine, Azjatycki olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron azjatycki ze świeżą i marynowaną zielenią, Zupa z makaronem wołowym w Syczuanie z marynowaną musztardą, oraz Makaron Potlikker z zielenią musztardową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia. W małej misce, wymieszać 1 łyżkę sosu sojowego z brandy, sos hoisin i skrobi kukurydzianej. Mieszamy mieszaninę z mieloną wieprzowiną.
W małej misce, ubić pastę sezamową z octem i pozostałe 2 łyżki sosu sojowego, aż będzie gładka. W małym rondlu rozgrzej chili i olej sezamowy.
Dodać czosnek i gotować na dużym ogniu przez 30 sekund.
Dodaj mieszankę pasty sezamowej i gotuj na wolnym ogniu przez 1 minutę.
Dodać bulion i dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się nieznacznie, o 3 protokół.
Na małej patelni podgrzej olej roślinny.
Dodać sezonowaną mieloną wieprzowinę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, rozbijając mięso łopatką, aż gotowane przez, o 3 protokół. Przykryj patelnię i usuń z ognia.
Dodaj bok choy do wrzącej wody i gotować, aż jasnozielony, o 10 sekund. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś bok choy do 4 małych miseczek. Makaron gotować we wrzącej wodzie, aż al dente, o 3 protokół.
Dobrze spuścić i przenieść do misek.
Polać sosem makaron i łyżką mielonej wieprzowiny na wierzchu.
Udekoruj marynowaną zieleniną musztardową i szalotki i podawaj.