Makaron Chili z fasolą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu Chili z fasolą. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.55 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pomidorów w puszkach, oregano, sos pomidorowy bez dodatku soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jest idealny do Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chili Dip-tamales w puszkach, fasola chili, Rotel i inne tworzą aromatyczny dip, Crock Pot Chili Chili i fasola, oraz Pastan E Fagioli (Pastan i fasola) Sarah Olsen.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i wołowinę na patelnię; gotować 4 minut lub aż cebula będzie miękka i wołowina jest rumiana, mieszając do kruszonki. Wymieszać w proszku chili, kminek, i oregano; gotować 1 minutę. Wymieszać 2 szklanki wody i pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 18 minut lub do makaronu jest gotowy.