Makaron Carbonara ze szparagami
Przepis makaron Carbonara ze szparagami może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. To danie główne ma 330 kalorii, 16G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz substytut jajka, farfalle, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron Carbonara ze szparagami, pancettą i bułką tartą z ziołami cytrynowymi, Szparagi Carbonara, oraz Pomidory i szparagi " Carbonara dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu zagotować wodę; dodać szparagi. Gotować 3 protokół lub do crisp-tender.
Połączyć 2 łyżki sera, mleko, substytut jaj, 2 łyżki szczypiorku i sól w małej misce; odstawić.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Dobrze odcedzić; odstawić.
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry. Pokruszyć boczek; odstawić.
Dodaj cebulę i czosnek do boczku kapie na patelni; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Zdjąć z ognia; wymieszać ze szparagami i boczkiem.
Połączyć makaron, mieszanka mleka, i szparagi w dużej misce; wrzucić dobrze. Podziel równomiernie pomiędzy 4 płytkie miseczki; każdą porcję uzupełnij 1 łyżką sera.
Posypać pieprzem; w razie potrzeby wierzch szczypiorkiem.