Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj makaron biedaka Fagioli. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,13 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 3G tłuszczu i w sumie 511 kalorii. Jeśli masz pod ręką sos pomidorowy, fasolę cannellini, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to śródziemnomorskie danie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 91%, co jest niesamowite. Podobne przepisy obejmują Homar biedaka, Suflet biedaka, oraz Królik biedaka.
Instrukcje
1
Zagotuj wodę w dużym garnku do zupy i wymieszaj makaron ditalini z wrzącą wodą. Gotuj, mieszając od czasu do czasu, przez 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ditalini
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Do makaronu wymieszaj sos pomidorowy, fasolę cannellini, fasolę, groszek czarnooki, mrożony zielony groszek, kukurydzę, ziemniaki, marchew, cebulę, czosnek, pietruszkę, włoską przyprawę, sól i czarny pieprz. Doprowadź zupę do wrzenia, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aby zmiksować smaki, 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
Zupa Krem Z Brokułów
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Słonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
(dostosuj Według Własnego Gustu)
3
Podawać z oliwą z oliwek i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Chianti, Verdicchio i Trebbiano to moje najlepsze typy dla Pastan E Fagioli. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Casan Emma Chianti Classico. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.