Makaron biedaka Fagioli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj makaron biedaka Fagioli. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,13 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 3G tłuszczu i w sumie 511 kalorii. Jeśli masz pod ręką sos pomidorowy, fasolę cannellini, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to śródziemnomorskie danie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 91%, co jest niesamowite. Podobne przepisy obejmują Homar biedaka, Suflet biedaka, oraz Królik biedaka.
Instrukcje
Zagotuj wodę w dużym garnku do zupy i wymieszaj makaron ditalini z wrzącą wodą. Gotuj, mieszając od czasu do czasu, przez 12 minut.
Do makaronu wymieszaj sos pomidorowy, fasolę cannellini, fasolę, groszek czarnooki, mrożony zielony groszek, kukurydzę, ziemniaki, marchew, cebulę, czosnek, pietruszkę, włoską przyprawę, sól i czarny pieprz. Doprowadź zupę do wrzenia, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aby zmiksować smaki, 30 do 45 minut.
Podawać z oliwą z oliwek i parmezanem.
Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio i Trebbiano to moje najlepsze typy dla Pastan E Fagioli. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Casan Emma Chianti Classico. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico