Makaron biedaka Fagioli

Makaron biedaka Fagioli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj makaron biedaka Fagioli. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,13 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 3G tłuszczu i w sumie 511 kalorii. Jeśli masz pod ręką sos pomidorowy, fasolę cannellini, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to śródziemnomorskie danie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 91%, co jest niesamowite. Podobne przepisy obejmują Homar biedaka, Suflet biedaka, oraz Królik biedaka.

Instrukcje

1
Zagotuj wodę w dużym garnku do zupy i wymieszaj makaron ditalini z wrzącą wodą. Gotuj, mieszając od czasu do czasu, przez 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
DitaliniDitalini
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Do makaronu wymieszaj sos pomidorowy, fasolę cannellini, fasolę, groszek czarnooki, mrożony zielony groszek, kukurydzę, ziemniaki, marchew, cebulę, czosnek, pietruszkę, włoską przyprawę, sól i czarny pieprz. Doprowadź zupę do wrzenia, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aby zmiksować smaki, 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Zupa Krem Z BrokułówZupa Krem Z Brokułów
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
3
Podawać z oliwą z oliwek i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio i Trebbiano to moje najlepsze typy dla Pastan E Fagioli. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Casan Emma Chianti Classico. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia96
Magazyn