Makaron a La Mama
Pastan A La Mama może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 616 kalorii. Ten przepis służy 6. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz propozycję serwowania: bochenek chleba, sól i pieprz, kalafior i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Pasta Mama, Makaron Mama Ciasto Śniadaniowe, oraz Sałatka makaronowa z wędzonym łososiem mamy.
Instrukcje
W dużej nieprzywierającej, głębokiej patelni saute rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i podsmażyć, aż po prostu zaczyna się miękkie i półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodać kalafior i dobrze wymieszać. Przykryć i obniżyć ciepło, pozwalając parze kalafior aż prawie przetargu widłowego, o 5 protokół.
Zdejmij pokrywę; podnieś ciepło do medium, aby odparować większość płynu do gotowania.
Dodać splash więcej oliwy z oliwek i czosnek i brązowy na średnim ogniu, aż kalafior jest chrupiące-przetargu, o 5 protokół.
Dodać makaron i wymieszać, aby połączyć.
Dodać bułkę tartą i ser i dobrze wymieszać do herbu, lekko rumiane okruchy, o 2 protokół.
Doprawić solą i pieprzem do smaku.
W razie potrzeby dodać więcej sera.
Podawać z chrupiącym włoskim chlebem i masłem.