Majonez Miso-Agawa (Wegański)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Miso-Agawa majonez (Wegańskie) spróbować. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Mieszanka nektaru z agawy, pasta miso, jedwabne tofu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. 58 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bułeczki na parze z boczniakami Tempura King i majonezem Agave-Miso (Wegańskie), Agawa-pieczona brukselka z wegańską glazurą nerkowca, oraz Koreańskie burgery z grilla z marynowaną rzodkiewką, cebulą i majonezem MISO dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz tofu, pasta miso, nektar z agawy i ocet ryżowy w blenderze lub robocie kuchennym i zmiksuj na dużej prędkości, aż będzie całkowicie gładka. Powoli skropić olejem, aż powstanie stabilna Emulsja.
Przenieść do zamkniętego pojemnika i przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone. Majonez Miso będzie trwał do 2 tygodni w lodówce.