Mahoń Szkliwiony Łosoś

Mahoń Szkliwiony Łosoś
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Mahoń Glazed łosoś może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 36g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 4,06 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką pieprz, szczypiorek, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zwykły jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z 5-Minutowy Zdrowy Brzoskwiniowy Mrożony Jogurt jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Mahoń-Szkliwiona Kura Korniszonowa, Mahoń-Glazurowany Kurczak, oraz Mahoniowo-Glazurowane Hamburgery Z Grzybami.

Instrukcje

1
W płytkiej płytce lub szklanej misce wymieszać jogurt, sos sojowy, oliwę z oliwek, sok z cytryny i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sos SojowySos Sojowy
ImbirImbir
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Ułóż łososia na wierzchu i obróć, aby pokryć marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
łosośłosoś
3
Przykryć i odstawić na 20 do 30 minut.
4
Usuń z marynaty i smażyć łososia o 3 cali od ognia, aż rumiane na górze i gotować, aż tylko zrobione (4 do 5 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
łosośłosoś
5
Wyjąć i umieścić na ciepłych talerzach.
6
Podawać natychmiast posypane szczypiorkiem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Od A do Z Chardonnay
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn