Mahimahi z sosem Balsamiczno-winnym
Mahimahi z sosem Balsamiczno-winnym jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 32G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 6,76 zł / porcja, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka octu balsamicznego, pieprzu, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mahimahi z sosem Herbed White-Wine, Mahimahi z sosem Herbed White-Wine, oraz Łosoś z czerwonym winem-sos balsamiczny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rybę posypać solą i pieprzem.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać rybę i cebulę; gotować przez 3 minuty. Odwróć rybę. Wymieszać w winie, ocet, i kapary; gotować 3 protokół.
Wyjąć rybę z patelni. Gotować mieszaninę wina dodatkowe 3 minuty lub do zmniejszenia do 1/2 szklanki.
SOS podawać z rybą, posypać natką pietruszki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio