Mahimahi z sosem Balsamiczno-winnym

Mahimahi z sosem Balsamiczno-winnym
Mahimahi z sosem Balsamiczno-winnym jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 32G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 6,76 zł / porcja, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka octu balsamicznego, pieprzu, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mahimahi z sosem Herbed White-Wine, Mahimahi z sosem Herbed White-Wine, oraz Łosoś z czerwonym winem-sos balsamiczny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rybę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać rybę i cebulę; gotować przez 3 minuty. Odwróć rybę. Wymieszać w winie, ocet, i kapary; gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
KaparyKapary
CebulaCebula
RybyRyby
WinoWino
4
Wyjąć rybę z patelni. Gotować mieszaninę wina dodatkowe 3 minuty lub do zmniejszenia do 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
SOS podawać z rybą, posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SOSSOS
RybyRyby

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn