Mahi Mahi z salsą nektarynkową

Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, Whole 30 i peskatariańskich do swojej skrzynki z przepisami, Mahi Mahi z salsą nektarynkową może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ten przepis daje 2 porcje po 220 kalorii , 32 g białka i 8 g tłuszczu każda. Za 5,91 USD za porcję przepis ten pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Sprawdza się dobrze jako danie główne w Meksyku. Mieszanka papryczki jalapeno, cebuli, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 25 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 72% , co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź również podobne przepisy: Mahi-Mahi z sosem cytrynowo-kaparowym , Salsa z mango i nektarynek i Gateau De Mousse A La Nectarine .
Instrukcje
Do salsy w małej misce wymieszaj pierwsze dziewięć składników. Przykryj i schłódź do momentu podania.
Skropić filety olejem; posypać solą. Za pomocą szczypiec z długimi uchwytami zwilżyć ręcznik papierowy olejem do gotowania i lekko pokryć ruszt grilla. Grillować filety, przykryte, na średnim ogniu lub grillować 4 cale od ognia przez 3-5 minut z każdej strony lub do momentu, aż ryba stanie się nieprzezroczysta.