Magiczny zielono-biały rosół

Magiczny zielono-biały rosół
Magiczny zielono-biały rosół wymaga około 3 godziny od początku do końca. Na $1.5 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Jest idealny do Jesień. 13 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz zieloną cebulę, masło, curry w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Medaliony wieprzowe z szalotkami i sosem Magic Green, ZIELONE CURRY SMAŻONY MAGICZNY DZIKI RYŻ Z WIEPRZOWINĄ, oraz Krem kokosowy Mini mrożone desery z białą czekoladą Magic Shell.

Instrukcje

1
Włożyć kurczaka i czosnek do dużego garnka i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i dusić, pod przykryciem, aż mięso będzie bardzo miękkie, 30 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
CzosnekCzosnek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wyjmij kurczaka z garnka i pozostaw do spoczynku, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Usunąć skórę i kości i rozerwać lub posiekać mięso na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
MięsoMięso
4
W dużej misce ubić razem masło, mąkę i sól, tworząc mączną mieszaninę. Ubić jajka i żółtka, aby uformować sztywne ciasto. Podzielić ciasto na trzy części i rozwałkować każdą trzecią na posypanej mąką powierzchni do grubości 1/8 cala (3 mm).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
RolkaRolka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Niech zwinięte kawałki ciasta spoczywają na stojakach przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Podczas gdy ciasto odpoczywa, wymieszać mięso z kurczaka, kolendrę, pietruszkę, jarmuż, szpinak i zieloną cebulę do bulionu. Doprawić włoską przyprawą, curry i octem balsamicznym. Dusić na małym ogniu, dodając w razie potrzeby więcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Mięso Z KurczakaMięso Z Kurczaka
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Zielona CebulaZielona Cebula
KolendraKolendra
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzpinakSzpinak
BulionBulion
CiastoCiasto
WodaWoda
JarmużJarmuż
7
Pokrój ciasto z makaronem na 1,2 cm szerokości. Doprowadzić zupę do lekkiego wrzenia i wrzucić makaron do zupy kilka na raz. Gotować, aż makaron będzie miękki, 5 protokół. Zupę doprawiamy solą i pieprzem i podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MakaronyMakarony
CiastoCiasto
ZupaZupa
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia25
Magazyn