Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać magiczne bary spróbować. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mąki, orzechy włoskie, kokos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Magic Brownie batony z Pumpkin Magic lukier, Magic Bars, oraz Magic Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj dwoma szklanymi lub ceramicznymi naczyniami do pieczenia 13 na 9 cali za pomocą sprayu do gotowania. Linia każdego naczynia z 15-calowy kwadratowy kawałek pergaminu, pozwalając nadmiar zwisać boki. Spryskać pergamin sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Piekarnik
2
Dla warstwy brownie: w dużej misce, wymieszać razem mieszankę brownie, olej roślinny, 1/4 szklanki wody, espresso w proszku i jaj. Używając miksera ręcznego, bij przez 1 minutę na średniej prędkości.
Posypać kokosem i piec, aż wykałaczka włożona o 1 cal od krawędzi naczynia do pieczenia wychodzi czysty, 25 do 27 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Wykałaczki
Piekarnik
5
Przenieś patelnię do stojaka z drutu, aby ostygła przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Patelnia
6
Używając nadmiaru papieru pergaminowego jako uchwytów, podnieś warstwę brownie z patelni. Uruchom cienką szpatułkę pod spodem, aby poluzować ją z pergaminu. Nie wyłączaj piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Szpatułka
Piekarnik
Patelnia
7
W przypadku warstwy ciasteczek: w średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. W mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek ubij masło i cukry w dużej misce, aż będą puszyste. Ubić wanilią i jajkiem.
Dodać mieszaninę mąki i ubić, aż ciasto tworzy. Wymieszać w czekoladzie. Używając palców, wciśnij ciasto równomiernie na dno drugiego przygotowanego naczynia do pieczenia, pozostawiając 1/2-calową granicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
9
Piec do jasnego złota, 14 do 16 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Przenieś patelnię do stojaka z drutu, aby ostygła przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Patelnia
11
Posypać orzechy włoskie na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Włoskie
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
12
Dla karmelu: w średnim, ciężkim rondlu, połączyć cukierki karmelowe, 2 łyżki wody i wanilii na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cukierki stopią się i mieszanina jest gładka, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmel
Cukierki Sour Brite Octopus
Wanilia
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
13
Karmel wlać równomiernie na warstwę ciastka. Pracując szybko, umieść warstwę brownie na Karmelu. Delikatnie wciśnij warstwę brownie do karmelu. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę, aż karmel ustawi. Pozostawić warstwy do temperatury pokojowej, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmel
Pliki Cookie
14
Pokroić na 24 bary i przechowywać hermetycznie w plastikowym pojemniku.