Madras Shrimp Molahu Veritadu Curry w sosie z czarnego pieprzu

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Madras krewetki Molahu Veritadu Curry w sosie z czarnego pieprzu spróbować. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje $3.93 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, ząbki czosnku, zmielone nasiona kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane szaszłyki Curry z krewetkami z grillowaną cebulą i sosem z czerwonej papryki, Madras Coconut Curry, oraz Madras Fisherman ' s Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj nasiona gorczycy; przykryć patelnię i gotować 2 minuty lub aż nasiona przestaną popping. Odkryj pan. Wymieszać cebulę i kolejne 5 składników (cebula przez czosnek) i gotować przez 5 minut lub aż cebula będzie złoty, często mieszając.
Zmniejszyć ogień i wymieszać bulion, pastę pomidorową, sok i sól. Gotować do zgęstnienia (około 1 minuty), ciągle mieszając.
Dodaj krewetki; cook 4 minut lub aż krewetki są zrobione.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.