Madeleiny Pomarańczowo-Przyprawowe

Madeleiny Pomarańczowo-Przyprawowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj pomarańczy-Spice Madeleines. Ten wegetariański przepis służy 14 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Mieszanka skórki pomarańczowej, wanilii, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Orange Madeleines, Orange Madeleines, oraz Orange Madeleines dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, palcami lub blenderem do ciast, pocierać lub pokroić pastę migdałową w cukier, aż dobrze się zmiksuje. Mikserem na średniej prędkości, ubić na maśle, aż będzie gładka. Ubić w jajku, skórki pomarańczowej i wanilii, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby. Wymieszać z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
MlekoMleko
JajkoJajko
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W innej misce wymieszaj mąkę z proszkiem do pieczenia, cynamonem, goździkami i solą. Wymieszać z masłem aż do dobrze wymieszanego. Łyżka ciasto do masłem i mąki 2-calowe Madeleine długie formy (wypełnić każdy hollow około 3/4 pełny).
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MadeleineMadeleine
CynamonCynamon
MasłoMasło
GoździkiGoździki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Piec w piekarniku 350, aż wierzchołki madeleines są lekko rumiane i sprężyste z powrotem po delikatnym naciśnięciu, 12 do 15 minut. Odwróć patelnię nad stojakiem, aby uwolnić madeleines.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Podawać ciepłe lub całkowicie chłodne i przechowywać hermetycznie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia0
Magazyn