Made Me Love Pumpkin Cake is a Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz zmielone goździki, proszek do pieczenia, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Batoniki Musli Wykonane Z Miłością, Pumpkin Chocolate Chip Bundt Cake {Bundts Made Better}, oraz Made with Love: the Meals on Wheels Family Cookbook and Green Chile Posole dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Wlać mleko do małej miseczki i wymieszać z octem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Mąkę wymieszać z płatkami owsianymi, proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną, cynamonem, gałką muszkatołową i goździkami w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Płatki Owsiane
Papier Ryżowy
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)