Macarons de San Francisco
Macarons de San Francisco może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 30 i kosztuje 22 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, białka, mączkę z orzechów laskowych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 38 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj San Francisco Cioppino, San Francisco Crab Dip, oraz San Francisco Pilaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zbierz składniki. Rozgrzej piekarnik do 191°.
Wymieszać mączkę z orzechów laskowych, mączkę migdałową i 1 1/4 szklanki cukru w średniej misce.
W dużej misce ubij białka mikserem elektrycznym, aż zaczną tworzyć się miękkie szczyty.
Dodać 2 1/2 łyżki pozostałego cukru.
Kontynuuj ubijanie, dodając pozostały cukier, aż utworzą się sztywne szczyty.
Powoli złóż suchą mieszaninę na białka aż do połączenia.
Za pomocą łyżki, wlać ciasto na blasze wyłożonej pergaminem i piec przez 16 do 18 minut, aż lekko złoty na brzegach.