Macadamia kruche z Fleur de Sel
Macadamia kruche z Fleur de Sel może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką wodę, masło, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 11%. Spróbuj Macadamia kruche z Fleur de Sel, Wakacje Orzechy Makadamia Kruche, oraz Babeczki Baileys ® Macadamia kruche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść duży arkusz folii na powierzchni roboczej; folia maślana.
Połączyć orzechy i kolejne 3 składniki w średniej misce.
Wymieszaj cukier, 1/2 szklanki wody i syrop kukurydziany w średnim rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Gotować bez mieszania, aż syrop zmieni głęboki bursztynowy kolor, szczotkując boki patelni mokrą szczotką do ciast i wirując patelnię od czasu do czasu, około 10 minut.
Usuń karmel z ognia. Natychmiast wymieszać mieszaninę orzechów (karmel będzie bąbelki).
Na przygotowaną folię wlać karmel; rozprowadzić cienko. Ostudzić kruche do twardości; posiekać. Czy z wyprzedzeniem można dokonać 1 tydzień do przodu. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.