Maślany Chleb Francuski
Przepis maślany Francuski Chleb jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie ogromnym wegetariańska opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz masło, nasiona selera, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy obejmują Tradycyjne maślane francuskie rogaliki na leniwe śniadania Bistro, Maślany Chleb Piwny, oraz Maślany Chleb Piwny.
Instrukcje
W małej misce połączyć masło, nasiona selera i paprykę; rozłożyć między kromkami chleba i na wierzchu. Pieczywo owiń szczelnie w folię.
Piec w temperaturze 375° przez 15 minut. Otworzyć folię; piec 5 minut dłużej.