Małe Świąteczne Ciasta
Małe świąteczne ciasta to bez nabiału przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 7G tłuszczu i w sumie 224 kalorii. Za 64 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Niewiele osób naprawdę lubi ten deser. Ten przepis z Taste of Home wymaga ciasta), dżemu malinowego, aksamitnej mieszanki ciasta i posypki. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżką ocena 19%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasta z kremem waniliowym, łatwe i puszyste ciasta świąteczne, Świąteczne Mini Ciasta, oraz Ciasta Na Prezenty Świąteczne.
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto do 1/8 cala. grubość.
Wytnij dwadzieścia cztery 2-1 / 2-in. kręgi. Naciśnij na dole i 1/2 cala. po bokach natłuszczonych kubków na muffinki. Na wierzch każdy z 1 łyżeczką dżemu; odstawić.
Przygotuj ciasto wymieszać ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu dla babeczek. Napełnij przygotowane kubki na muffinki do trzech czwartych.
Piec w temperaturze 350° przez 14-16 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły. Mróz z lukrem waniliowym i udekoruj posypką.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Ciasto naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.