Małże i frytki z musztardowym majonezem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 4,68 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 96 g tłuszczu, oraz w sumie 1412 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz uprawiane małże, cebulę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Frytki Czosnkowe Z Musztardą I Majonezem Chrzanowym, Frytki Ze Słodkich Ziemniaków Z Majonezem Chipotle (Frytki Yam), oraz Małże z majonezem szafranowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotuj frytki zgodnie z instrukcjami na opakowaniu i w razie potrzeby trzymaj ciepło w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Frytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Tymczasem cebulę pokroić w bardzo cienkie plasterki krajalnicą, następnie ugotować z czosnkiem i szczyptą soli w maśle w szerokim ciężkim średnim garnku na średnim ogniu, przykryć, od czasu do czasu mieszając, aż będzie blado złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Czosnek
Cebula
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Podczas gdy cebula gotuje, ubić razem musztardę i wodę, aż będzie gładka, następnie ubić majonezem i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Musztarda
Pieprz
Cebula
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Dodaj wino do cebuli i energicznie dusić, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie prawie miękka, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Wino
5
Dodaj małże i gotować, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż małże po prostu otworzyć szeroko, 4 do 6 minut, sprawdzanie często po 4 minutach i przeniesienie jako gotowane do miski. (Należy wyrzucić małże, które pozostają nieotwarte.) Natkę pietruszki wymieszać z płynem do gotowania i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Małże
Pietruszka-nać
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Polać małże płynem, następnie podawać z frytkami i majonezem musztardowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Małże
Musztarda
Frytki
1
Ten przepis można podwoić w ciężkim garnku 8-quart.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować win Chardonnay z perspektywy czasu. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.