Młode ziemniaki z masłem koperkowym
Młode ziemniaki z masłem koperkowym to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kminek, koperek, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Młode Ziemniaki Z Masłem Koperkowym, Ziemniaki i słodka papryka w maśle pomidorowo-koperkowym, oraz Koperek Puree Ziemniaczane.
Instrukcje
Masło zacieru i 2 łyżki koperku w małejkoszulka. Doprawić masło koperkowe solą i papryką. DO przodu: można zrobić 1 tydzień. Kryj się i wyluzuj.
Umieść ziemniaki w dużym garnku. Przykryć zimną wodą o 1"; doprawić solą. Doprowadzić Toa wrzenia; zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu do miękkości, 10-12 minut.
Gorące ziemniaki przełożyć do średniej miski, dodać masło koperkowe i 1 łyżkę wody. Wrzucić, dodając wodę przez łyżeczki do herbaty w razie potrzeby, aż masło lekko pokryje ziemniaki z sosem aglossy. Doprawić solą i pieprzem i przelać do miski.
Dekoruj w razie potrzeby koperkiem i kminkiem.