Młode ziemniaki z masłem balsamicznym i szalotką
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Młode ziemniaki z masłem balsamicznym i szalotką mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka octu balsamicznego, szalotki, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Młode ziemniaki z masłem balsamicznym i szalotką, Szparagi pieczone z masłem Balsamiczno-Szalotkowym, oraz Fasolka szparagowa z masłem Balsamiczno-Szalotkowym.
Instrukcje
Doprowadzić ocet do wrzenia w małym rondlu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 2 łyżek stołowych (o 10 protokół).
Umieścić w średniej misce i całkowicie ostudzić.
Dodaj masło, posiekaną szalotkę, tymianek, 1/4 łyżeczki soli i czarny pieprz; dobrze wymieszaj, aby połączyć.
Ziemniaki umieścić w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do miękkości.
Ziemniaki pokroić na pół; umieścić w dużej misce.
Posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Dodać mieszaninę masła i pietruszki; wrzucić delikatnie do herbu.