Młode ziemniaki z masłem balsamicznym i szalotką

Młode ziemniaki z masłem balsamicznym i szalotką
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Młode ziemniaki z masłem balsamicznym i szalotką mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka octu balsamicznego, szalotki, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Młode ziemniaki z masłem balsamicznym i szalotką, Szparagi pieczone z masłem Balsamiczno-Szalotkowym, oraz Fasolka szparagowa z masłem Balsamiczno-Szalotkowym.

Instrukcje

1
Doprowadzić ocet do wrzenia w małym rondlu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 2 łyżek stołowych (o 10 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Umieścić w średniej misce i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
3
Dodaj masło, posiekaną szalotkę, tymianek, 1/4 łyżeczki soli i czarny pieprz; dobrze wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
TymianekTymianek
SólSól
4
Ziemniaki umieścić w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Drenaż.
6
Ziemniaki pokroić na pół; umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
7
Posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
8
Dodać mieszaninę masła i pietruszki; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn