Lychee Saketini Blush
Lychee Saketini Blush wymaga około 5 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 23 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje 74 centów za porcję. Jeśli masz splash grenadyna, lód, Syrop z liczi i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Lychee Saketini Poptail, Sorbet Buko Lychee (Sorbet kokosowy i liczi), oraz Lychee-Tini Lychee Martini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kieliszki do martini Chill 2. Napełnij shaker do martini lodem i dodaj wódkę, sake, Syrop z liczi i grenadynę. Wstrząsnąć, aby połączyć. Przelej do schłodzonych szklanek i dekoruj orzechem liczi upuszczonym do każdej szklanki.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest winnice Illahe i Winnica Gruner Veltliner. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Illahe winnice i Winiarnia Gruner Veltliner]()
Illahe winnice i Winiarnia Gruner Veltliner
Aromaty zielonego jabłka i ogórka w stylu meksykańskim (nuty chili i limonki) z podniebieniem dżemu z mniszka lekarskiego, mokrego kamienia, kwiatu gruszy, kiwi i lucerny.Nasza fermentacja w beczkach akacjowych nadaje teksturowanemu odczuciu w ustach tego wina, które jest akcentowane klasycznym wykończeniem z białego pieprzu grüner.