Lure Fishbar ' s Lobster Roll jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bułki brioche, musztarda dijon, majonez, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest dostarczany przez Food Republic. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Lure Fishbar ' s Lobster Roll, Lure Fishbar ' s Lobster Roll, oraz The Lure Burger.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć mięso homara, majonez, cytryna, szczypiorek, musztarda, ogórek, seler, tabasco i sól i pieprz. Bułeczki tostujemy i równomiernie dzielimy nadzienie na cztery bułeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Mięso Homara
Majonez
Ogórek
Musztarda
Seler
Szczypiorek
Cytryna
Rolka
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podawać z frytkami.Wypróbuj te przepisy homara Na Food Republic: prosty przepis na cały homar z grilla
Homar działa bardzo dobrze z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.