Lunch w worku: zawijasy z wołowiny i Mango oraz Smaczek z Czarnej Fasoli

Worek Lunch: wołowina i mango okłady i Black Bean Relish może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 908 kalorii, 92g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 4,39 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka tortilli, mango, grubej soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Babeczki Paleo Mango z masłem Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Obiad w worku: Chili z czarną fasolą z bakłażanem, Obiad w worku: sałatka grecka z Orzo i Black-Eyed Peas, oraz Lunch w worku: kanapka z pieczoną wołowiną z Boursin.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Pieczeń kładziemy na małej blasze lub naczyniu do pieczenia, pocieramy 1 łyżką oliwy z oliwek, 1 1/2 łyżeczki soli, 1/2 łyżeczki pieprzu i tymianku (jeśli używasz). Gdy piekarnik jest gorący, piecz 40-50 minut, aż mięso będzie miękkie, a natychmiastowy odczyt termometru włożony do najgrubszej części rejestruje 54° (dla średnio rzadkich).
Niech mięso ostygnie. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Kiedy jesteś gotowy, aby okłady, pokroić rostbef tak cienkie, jak chcesz.
Musztardę, sok z limonki i pozostałą łyżkę oliwy ubić, doprawić solą i pieprzem. Wrzucić cebulę, paprykę i mango z tym sosem i odstawić.
Ułóż każdą tortillę szpinakiem, pozostawiając 1-calową obwódkę dookoła. Ułóż plastry wołowiny na środku każdego zawijania i top wołowiny z mieszanką mango z warzywami.
Skropić dodatkowe opatrunki na okładach.
Złóż po przeciwnych stronach każdego zawijania i zwinąć mocno.
- służy 4 jako przystawka -
Wrzucić wszystkie składniki razem w misce. Lubię to z dużą szczyptą kminku i mielonym czosnkiem zamiast cebuli.