Lukier Miodowo-Cytrynowy

Lukier Miodowo-Cytrynowy
Need a lukier bezglutenowy i wegetariański? Lukier miodowo-cytrynowy może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 2G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 13. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, miód, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Babeczki miodowo-cytrynowe (z lukrem miodowo-serowym), Figueroa Cupcakes: Grube Ciasto Cytrynowe Figowe, Kompot Z Solonego Miodu Figowego, Lukier Z Serem Śmietankowym, oraz Miód tosty orzech laskowy czekolada kawałki babeczki z Boozy miód maślany lukier.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą kremowe. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając z małą prędkością aż do wymieszania. Beat z dużą prędkością, aż gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) CukruOkoło 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
2
Dodać miód, ubijając aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
TrudnośćŁatwy
Gotowe W13 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia0
Magazyn