Lukier Karmelowy Solony
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów lukier, więc dać solone lukier karmelowy spróbować. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 260 kalorii, 0g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, ekstrakt z wanilii, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Solony Karmelowy Lukier + Książka Kucharska Gratis, Czekoladowe babeczki z solonym lukrem karmelowym, oraz Czekoladowe babeczki z solonym lukrem karmelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Krótko wymieszać granulowany cukier i wodę w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Kontynuuj gotowanie, bez mieszania, aż mieszanina zmieni kolor na ciemny bursztyn, około 6 do 7 minut.
Wyjąć z ognia i powoli dodawać śmietanę i wanilię, mieszając drewnianą łyżką, aż będzie całkowicie gładka. Odstawić do ostygnięcia w dotyku, o 25 protokół.
Połącz masło i sól w misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie łopatek i ubijaj na średniej prędkości, aż do jasnego koloru i puszystego, około 3 minut. Zmniejsz prędkość do niskiej, dodaj cukier puder i wymieszaj aż do całkowitego włączenia.Wyłączyć mikser i zeskrobać boki miski, a następnie dodać karmel. Ubij lukier na średniej prędkości, aż będzie przewiewny i dokładnie wymieszany, około 2 minut. Przykryć i przechowywać w lodówce do sztywności, około 45 minut, przed użyciem.