Luffa na parze z czosnkiem i olejem z papryki Chili

Przepis gotowana na parze Luffa z czosnkiem i olejem z papryki Chili jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 68 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz chili z lotu ptaka, cukier, bulion mięsny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, Okra na parze z czosnkiem i pieprzem, oraz Limonka Curry Gotowane Na Parze Dorsz I Chili Czosnek Pieczone Frytki Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ostrym nożem obierz tylko grzbiety na luffie, pozostawiając paski zielonej skóry. Jeśli luffa jest starsza niż jej idealny wiek, a skóra wydaje się twarda, złuszczaj całą skórę.
Przetnij luffa na pół wzdłuż.
Pokroić na przekątnej w plastry 1/2 cala.
W małym rondlu doprowadzić bulion do wrzenia na dużym ogniu. Gotować 2 do 3 minut lub aż bulion zmniejsza się do 3 łyżek.
Umieść plastry luffa w 9-calowej płytkiej misce.
Posypać luffa olejem sezamowym, solą, cukrem i pieprzem. Dobrze wymieszać zredukowaną mieszankę bulionu.
Umieść płytkę w parowniku lub woku i paruj na dużym ogniu, aż luffa będzie ledwo miękka i łatwo przebije czubkiem noża, od 5 do 8 minut.
Podgrzać patelnię wok lub saute na średnim ogniu.
Dodać czosnek i chili, mieszając tylko, aż czosnek zamienia jasnobrązowy.
Na ugotowaną lufę skropić gorący czosnek i olej chili.