Lucjan z koprem włoskim, cebulą i pomidorem
Lucjan z koprem, cebulą i pomidorem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 26g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.81 za porcję. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło pats, sok z cytryny, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest dobre. Spróbuj Koper włoski ze słodką cebulą w pomidorowym Vinaigrette, Lucjan Czerwony Z Koprem Włoskim, oraz Lucjan czerwony z koprem i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rybę osuszyć i posypać solą i pieprzem. W dużym piekarniku bezpieczne saute patelni, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu i gotować cebulę i koper włoski do miękkości i złoty, 8 do 10 protokół.
Dodaj pomidory i zioła prowansalskie i gotować, aż pomidory zaczną mięknąć, kolejny 5 protokół. Zwiększyć ogień do wysokiej i deglaze patelni z winem, bulion z kurczaka i sok z cytryny i niech bańki na 1 minutę.
Filety rybne ułożyć na patelni, posypać solą i pieprzem, a każdy z nich polać masłem.
Umieścić w piekarniku i gotować, aż ryba jest gotowane przez, 8 do 10 protokół.
Broil tylko do nieco chrupiący, o 1 więcej minut. Wycisnąć sok z cytryny na rybę i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.