Lucjan z grillowaną salsą Mango

Jeśli chcesz dodać więcej jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepisy do twojej kolekcji, Snapper z grillowaną salsą Mango może być przepis, który powinieneś wypróbować. To danie główne ma 206 kalorii, 35g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieprz, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Babeczki Paleo Mango z masłem Mango jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Grillowany Snapper z Mango, krewetkami i salsą Chile, Czerwony Snapper Z Salsą Mango, oraz Blackened Snapper Z Salsą Mango.
Instrukcje
Przygotować grill na średnim ogniu.
Mango i cebulę posmarować 1 łyżeczką oleju.
Umieść mango i cebulę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; przykryj i grilluj 3 minuty z każdej strony lub do miękkości. Posiekaj cebulę i mango.
Połącz cebulę, mango, awokado, miętę, sok, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu w średniej misce.
Rybę posmarować pozostałą 1 łyżeczką oleju, posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Umieść rybę na stojaku do grillowania; grilluj 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia przydatności.
Podawać z mieszanką mango.
Dekoruj gałązkami mięty, w razie potrzeby.
Kuskus o zapachu pomarańczy: w rondlu zagotować 3/4 szklanki świeżego soku pomarańczowego, 1/2 szklanki wody i 1 łyżkę oliwy z oliwek. Wymieszać 1 szklankę niegotowanego kuskusu, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu.
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić 5 minut. Puch z widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.