Lucjan czerwony z czosnkiem Yuca

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj czerwonego Snappera z czosnkiem Jucan. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. Na 4,15 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 57 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, ocet destylowany heinz, 1 filiżankę włoskiego sosu Kraft zesty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć destylowany ocet, można śledzić to danie główne z Czerwone Aksamitne Ciasto Czekoladowe Lava Skillet jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Bolitas de Yuca y Queso (Kulki Yuca nadziewane serem), oraz Buñuelos de Yuca y Queso (frytki Jukańskie i serowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rybę w dużej plastikowej torebce.
Dodaj 1/2 szklanki opatrunku i kolendry; uszczelnić worek. Obróć worek kilka razy, aby równomiernie pokryć rybę. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania. W międzyczasie umieść yucę w dużym rondlu.
Dodać wystarczającą ilość wody do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego; gotować na wolnym ogniu, 20 min. albo dopóki yuca nie będzie czuła. W międzyczasie, marynować cebulę w occie w małej misce.
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Cebulę odcedzić; wyrzucić marynatę.
Ogrzać pozostałe 1/2 szklanki dressing w małym rondlu na średnim ogniu 1 min.
Dodać cebulę i czosnek; gotować i mieszać 5 min. albo dopóki cebula nie zmięknie.
Wyjąć rybę z marynaty; wyrzucić marynatę.
Umieść rybę w nasmarowanej płytkiej patelni.
Piec dodatkowo 5 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Łyżka odsączyła yuca na duży półmisek. Rozgnieść lekko widelcem, rozbijając większe kawałki. Top z mieszanki cebuli i ryb.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.