Lucjan Czerwony Z Ciecierzycą, Koprem Włoskim I Białym Winem

Lucjan Czerwony Z Ciecierzycą, Koprem Włoskim I Białym Winem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj czerwonego Lucjana z ciecierzycą, koprem włoskim i białym winem. Na 6,64 zł / porcja, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 556 kalorii, 72g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. 13 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka sezonu snapper po obu stronach, Cebulki kopru włoskiego, ciecierzyca, ale nie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. To jest przynoszone przez Jeśli można zrobić, że można zrobić to. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest niesamowite. Spróbuj Kurczak z ciecierzycą w czerwonym winie, Lucjan Czerwony Ze Szparagami W Sosie Z Białego Wina, oraz Koper Włoski Duszony Z Białym Winem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać piekarnik do 400piek, a następnie zetrzeć ziemniaki i cebulę w misce
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Obficie doprawić solą i pieprzem
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3
Włóż ręcznik do herbaty i wykręć, aż do wyschnięcia
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
4
Przetrzyj cienką warstwę oleju wokół puszek muffin, aby zapobiec przywieraniu rosti
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
5
Mocno wcisnąć łyżkę mieszanki ziemniaczanej do dna każdego otworu (powinno dojść około 1 cm od strony puszki)na wierzch położyć maleńką gałkę masła (około łyżeczki) (masło pomaga rosti brown, ale dodaj za dużo i będą tłuste)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
6
Piec przez około 35 45 minut, w zależności od grubości ziemniaka chcesz blaty być złoty i chrupiący wygląd. Dotrą tam. Cierpliwości.Się tak, że dno jest teraz górą
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Ułóż na talerzach kroplę kremu dour, osłoń łososia i udekoruj kilkoma nitkami koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
8
Podawać ćwiartkę cytrynową z boku do wyciskania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Magazyn